Hotels - Charge up your Day!
 • Charge up at your Hotel!

  Voor bestuurders van elektrische voertuigen zijn laadmogelijkheden een belangrijk criterium bij de keuze van hun hotel. Goed, dat we dat zo snel onderkend hebben!

  Steve, 33 jaar, hotelier

  Charge up at your Hotel!

  Voor bestuurders van elektrische voertuigen zijn laadmogelijkheden een belangrijk criterium bij de keuze van hun hotel. Goed, dat we dat zo snel onderkend hebben!

  Steve, 33 jaar, hotelier

Charge-hotels: innovatief. Lucratief

MENNEKES laadoplossingen voor uw hotel.

Sleep and charge.

Van een hotel verwachten de gasten innovaties. Wij moeten ons aanbod continu verbeteren! Net als bij WiFi zal een E-tankstation al snel tot de standaard behoren. Wij willen tot de eMobility-pioniers behoren en hebben begrepen, dat klanten met een elektrische auto hun hotels kiezen en boeken aan de hand van de beschikbaarheid van laadstations. We zijn begonnen met vijf laadstations, die onze gasten met een RFID-laadkaart kunnen vrijschakelen. Zonder dure software en extra maandelijkse kosten. Heel eenvoudig.

Ervaringspotentieel eMobility.

Wij willen onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daartoe behoren ook onze laadoplossingen. Dat heeft ons niet alleen meer kamerboekingen gebracht, maar ook een hogere omzet in de horeca. In de toekomst willen wij de mogelijkheid creëren, dat de klant ook met zijn eigen laadkaart bij ons kan opladen. Wij streven naar samenwerkingsverbanden met autofabrikanten in de regio om elektrische auto's als leenauto's aan te bieden. Zo kunnen onze klanten de speciale eMobility-rijervaring bij ons boeken.

Compatibel en gemakkelijk.

Wij hebben voor de laadoplossingen van MENNEKES gekozen, omdat wij profiteren van de ervaring van het bedrijf en een op maat gesneden complete oplossing wilden. Het beheer is eenvoudig en het systeem is compatibel met alle voertuigen. Door de deskundige advisering is onze installatie toegerust voor de toekomst en zijn wij voorbereid voor de wereld van het eMobility-netwerk. Onze laadpunten zijn goed zichtbaar voor e-rijders, zodat ieder zijn auto bij ons kan opladen. Ongeacht het automerk.

eMobility ligt mij persoonlijk na aan het hart. En waar lukt het beter om mensen daar enthousiast voor te maken dan daar, waar mensen in een goede stemming zijn? Waar ze tijd voor bijzondere belevenissen hebben?

Steve, 33 jaar, hotelier