• Wij zoeken jou!

    Solliciteer nu.

    Wij zoeken jou!

    Solliciteer nu.

Werken bij MENNEKES

Vanaf het idee tot aan het product werken wij bij MENNEKES volgens duidelijke waardeconcepten.

In de 85-jarige geschiedenis van ons bedrijf van kleine elektrozaak tot internationale specialist in contactmateriaal hebben wij veel bereikt. Wat ons onderscheidt is ons enthousiasme voor innovaties, onze toewijding aan kwaliteit en ons plezier in communicatie.

Wij bieden onze klanten uitsluitend merkproducten. Voor ons betekent dat veel meer dan kwaliteit alleen. Namelijk alles, waarin wij dagelijks tijd, geld en werk investeren. En alles, waarvoor wij met het merk MENNEKES en met onze naam instaan.

Wereldwijd zijn 1.400 medewerkers voor MENNEKES actief. Met onze dochterondernemingen en verkoopkantoren zijn wij in de belangrijkste groeimarkten vertegenwoordigd. 

Word lid van een sterk team en ervaar hoe spannend het werk in een internationale onderneming is!

Technisch Support
medewerker

Technisch Support medewerker

 

 

Waar gaat het om?

MENNEKES eMobility is een toonaangevende producent van laadoplossingen voor duurzaam elektrisch vervoer en zoekt voor versterking van haar Nederlandse team een Technisch Support medeweker. Een belangrijke taak waarbij je verantwoordelijk bent voor de service activiteiten vanuit het Nederlandse kantoor te Deventer.

 

Door de snel ontwikkelende markt waarin elektrisch rijden zich begeeft wordt er van je verwacht dat je servicegericht en zelfstandig zult kunnen acteren en wensen van de klant kunt omzetten in een slimme laadoplossing.

 

Natuurlijk is er bij uitvoering van je werkzaamheden voldoende ruimte voor eigen input, initiatieven en ideeën.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

-       Inventarisatie projectgegevens

-       Contacten met klanten omtrent projectrealisatie

-       Inbedrijfname en service op locatie

-       3de lijns support aan monteurs

-       Vastleggen van werkzaamheden

-       Communicatie met collega´s bij complexe projecten

-       Afstemming met uitvoerende partners

 

Wat neem je mee?

Minimaal een MBO werk- en denkniveau. Een passie voor auto’s, (elektro-) techniek en duurzaamheid is in je voordeel. Belangrijk vinden wij dat je alles goed organiseert, technisch sterk bent, zelfstandig zaken oplost en enthousiasme in je hebt. Enige ervaring in de IT/telecom of elektro branche is een pré.

 

Wat bieden wij?

Als toekomstige collega van een degelijk Duits familiebedrijf zullen er naast een passend salaris en een pakket goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een elektrische auto zijn er ook sociale aspecten die je niet mag missen. Al je leuke collega´s en het afwisselende werk in een sterk groeiende `snelle´ wereld bij een marktleider met voldoende mogelijkheden om je persoonlijk verder te ontplooien.

 

Als je denkt dat we jou moeten spreken graag een reactie aan: info@mennekes-emobility.nl