• Charge up at Home!

  Ik rijd elektrisch uit overtuiging:
  Klimaatvriendelijk, geruisloos en met de kracht van de zon. Wanneer mijn kinderen groot zijn, zal eMobility letterlijk de dagelijkse gang van zaken zijn..

  Paula, 42  jaar, moeder

  Charge up at Home!

  Ik rijd elektrisch uit overtuiging:
  Klimaatvriendelijk, geruisloos en met de kracht van de zon. Wanneer mijn kinderen groot zijn, zal eMobility letterlijk de dagelijkse gang van zaken zijn..

  Paula, 42  jaar, moeder

Comfortabel. Slim. Groen.

MENNEKES laadoplossingen voor thuis.

MENNEKES Charge App. Altijd optimaal op de hoogte.

Gisteravond nog comfortabel vanaf de bank met de mobiele telefoon het laadproces gestart en de MENNEKES Charge App geeft nu aan, dat vannacht voldoende stroom is getankt. Perfect, we moeten gaan! Ik breng Julia naar school en Max naar de crèche. Handig om altijd informatie te hebben over de geladen energie, de bedrijfstoestand, het energieverbruik en de stroomkosten.

Smart Home: mobiel met de energie van de zon.

Ons thuislaadstation AMTRON is op een slimme manier met de zonne-energie-installatie verbonden. Via mijn smartphone kan ik regelen, hoeveel energie ik in welke periode wil laden. En vervolgens zorgt AMTRON ervoor, dat zoveel zonne-energie als mogelijk is wordt getankt. Wanneer dat een keer niet voldoende is, is dat ook geen probleem. De ontbrekende energie wordt gewoon uit het elektriciteitsnet betrokken.

Fantastische organisatie, uitgebreid advies.

De MENNEKES partner-installateur heeft de  AMTRON-wallbox perfect in onze smart-home-installatie geïntegreerd. Goed om te weten, dat er een vakkundige partner bereikbaar is, voor wanneer je hem een keer hebt!

Slim kabelbeheer.

Form follows function: Het AMTRON-design  is zo ontworpen, dat de kabelophanging er direct bijhoort. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar is ook super handig. De kabel ligt niet op de vloer en wordt niet vuil. Ik hoef hem ook niet steeds in de kofferbak  op te bergen, maar kan hem gemakkelijk en netjes ophangen. Perfect!

De AMTRON® Wandlader is voor mij de perfecte laadoplossing voor thuis. Alles doordacht, tot in het detail. Inclusief App.

Paula, 42, moeder