AMTRON® Compact - Charge up your Day!
  • AMTRON® Compact

    Compakt. Praktisch. Premium! - De Homecharger van MENNEKES

    AMTRON® Compact

    Compakt. Praktisch. Premium! - De Homecharger van MENNEKES

Compact.

De compacte bouwvorm maakt Amtron® Compact uitermate geschikt voor situaties in smalle garages en biedt de mogelijkheid om de 5 meter vast aangesloten Mennekes Type 2 kabel netjes op te wikkelen. 

Praktisch.

De Amtron® Compact is compatibel met alle nieuwe elektrische voertuigen en biedt tot en met 11kW laadvermogen een toekomst zekere oplossing. Na de eenvoudige installatie is het: “Stekker insteken en laden!”

Premium.

Een modern design verbonden met hoogwaardige Mennekes kwaliteit, betekent ook dat de temperatuur in de behuizing gedetecteerd wordt om oververhitting te voorkomen. 

Mobiliteit van morgen nu al bij u thuis.

Bent u van plan over te stappen op elektrisch vervoer? U zoekt naar een geschikte laadoplossing voor een elektrisch voertuig? U zoekt premium-kwaliteit en een toekomstbestendige oplossing? Dan hebben wij van MENNEKES de passende home-oplossing "Made in Germany" voor u!

De Amtron® Compact is voor mij de perfecte laadoplossing thuis. Praktisch en veilig!

 

Paula, 42  jaar, moeder

De aantrekkelijke thuisoplossing.

De AMTRON® Compact combineert een compacte variatie van het hoogwaardige AMTRON®-design met een functie-focus, die toekomstbestendigheid biedt door voertuigcompatibiliteit en een laadvermogen van 11 kW, wat ideaal is voor privétoepassingen. Leef uw elektromobiele levenswijze zonder compromissen. Combineer de premium-kwaliteit van de AMTRON®-lijn met de eenvoud van een functionaliteit, die precies is toegesneden op uw thuisbehoeften.

Kompakt. Praktisch. Premium.

Compact. Praktisch. Premium.

MENNEKES laadoplossingen voor uw huis.

  • AMTRON® Compact - de nieuwe Homecharger van MENNEKES

    AMTRON® Compact - de nieuwe Homecharger van MENNEKES

Download hier onze flyer!