• Charge up your Business!

    Intelligente laadoplossingen voor het bedrijfsleven

    Charge up your Business!

    Intelligente laadoplossingen voor het bedrijfsleven

Gemakkelijk overal laden

 

De elektromobiliteit gaat steeds sneller, milieubewust rijden heeft de toekomst. Met onze slimme laadoplossingen voor uw individuele behoeften bent u daarop optimaal voorbereid en goed toegerust voor alle ontwikkelingen van de elektromobiele toekomst. Naast een uitgebreid advies en individuele service bieden we u kwaliteitsproducten voor professioneel laden. Met MENNEKES laadstations kiest u voor een economische, intelligente en krachtige laadinfrastructuur, waarvan u, uw medewerkers en klanten profiteren. 


Doelgroepen


Wilt u de mobiliteit van uw onderneming toekomstgericht, duurzaam en professioneel vormgeven en hebt u ervoor gekozen, een eigen laadinfrastructuur in te richten? Is het uw doel, voor bedrijfsauto's of uw complete wagenpark te kiezen voor elektrisch? Wilt u het voor klanten en medewerkers mogelijk maken, hun elektrische voertuig comfortabel te laden op uw bedrijfsterrein? Stap dan met MENNEKES laadstations in de elektromobiliteit. Bij ons vindt u de ideale laadoplossingen voor de individuele behoeften van bedrijven, wagenparkbeheerders, hotels, winkels, restaurants en grote verhuurbedrijven. 

 

 

Bedrijven
Wagenparken
Winkels en
restaurants
Grote
verhuurders
Hotels

Maak uw onderneming elektrisch mobiel

Effectieve duurzaamheidsconcepten en intelligente, schone elektromobiliteit worden steeds belangrijker - ook voor uw onderneming. Met MENNEKES laadstations bent u optimaal voorbereid op de elektromobiele toekomst! Geef uw bedrijf een beslissende voorsprong op de concurrentie, scoor met uw groene imago en help daarnaast duurzaam het milieu te beschermen. 

 

 

Duurzaamheid in het bedrijf is voor mij vanzelfsprekend. Daarom zijn we in ons wagenpark overgestapt op elektrische auto's.

Gerald, 52 jaar, ondernemer

 

Steeds meer bedrijven vertrouwen op het gebruik van elektrische auto's. Ook gasten en medewerkers komen steeds vaker met elektrische voertuigen naar de bedrijfsparkeerplaats. Al deze bestuurders zijn aangewezen op de beschikbare laadpunten. Met een eigen laadinfrastructuur van MENNEKES kan uw onderneming voordelig, comfortabel en milieuvriendelijk mobiel zijn.

De MENNEKES producten zijn zo ontworpen, dat klein kan worden begonnen: zonder netwerken en beheer. Naarmate uw wagenpark groeit, bieden wij u laadstations met intelligente technologieën zoals energiemanagement. Deze systemen besturen en verdelen het stroomverbruik gericht. Gebruik onze knowhow en stap met uw onderneming in de emissievrije mobiliteit met elektrische voertuigen!


Elektrisch de toekomst in - zo brengt u uw wagenpark in beweging 

Vertrouw ook op een eigen laadinfrastructuur voor uw wagenpark! Als pionier in de branche bevordert u emissievrij rijden en laadt u elektrische voertuigen intelligent en kostenbesparend. Om ervoor te zorgen dat de overstap naar de elektromobiliteit goed verloopt, biedt MENNEKES u met veel knowhow complete op maat gemaakte laadoplossingen voor de individuele eisen van uw onderneming. 

 

 

Een heel wagenpark omzetten naar elektrisch? Met MENNEKES geen enkel probleem. Wij zijn sinds een jaar voordeliger, geruislozer en zonder uitlaatgassen onderweg!

Gerald, 52 jaar, ondernemer met een wagenpark

 

Elektromobiliteit loont vooral voor frequente reizigers. Daarom kiezen steeds meer ondernemingen met een wagenpark voor voertuigen met een alternatieve aandrijving. De redenen daarvoor zijn duidelijk: ze werken duurzaam, toekomstgericht en economisch. Ook elektrische bedrijfsauto's, auto's van medewerkers of elektrische auto's van gasten kunnen eenvoudig worden bijgetankt met de eigen laadinfrastructuur van de onderneming.

Nieuwe mobiliteitsconcepten brengen nieuwe vereisten mee, vooral als een compleet wagenpark naar elektrisch wordt omgezet. Als veel elektrische voertuigen gelijktijdig laden, volstaat het beschikbare vermogen van de netaansluiting misschien niet meer. Hier komt het MENNEKES energiemanagement van pas. Het intelligente systeem koppelt de laadstations onderling en bestuurt de laadprocessen, doordat het laadvermogen wordt aangepast of de voertuigen na elkaar worden geladen. 


Nodig potentiële klanten uit aan de laadzuil

Mobiliteit is aan het veranderen, steeds meer mensen zijn met de elektrische auto onderweg - en op zoek naar eenvoudige, comfortabele laadmogelijkheden. Maak uw winkel of uw restaurant klaar voor deze gasten en verhoog als exploitant van een winkel of restaurant uw attractiviteit, door laadstroom beschikbaar te stellen als extra service.  

 

Wij hebben het onze gasten heel gemakkelijk gemaakt: parkeren, met de laadkaart autoriseren en tijdens het eten de auto opladen. Zo konden we veel nieuwe gasten aantrekken. Uitstekende service!

 

 

Tijdens het boodschappen doen, het winkelen of het restaurantbezoek het aangename met het nuttige verenigen, namelijk snel en direct ter plaatse of in de ondergrondse parkeergarage het elektrische voertuig laden - dat is de wens van velen. En een dergelijke bijzondere service vertelt men graag verder. Maak een "groen" statement, bied een echte meerwaarde en ondersteun uw gasten erbij, duurzaam en emissievrij te rijden.

Naast uw klanten profiteert ook u natuurlijk van een eigen laadinfrastructuur. U wordt gezien als toekomstgeoriënteerde, milieubewuste gastheer. Met laadmogelijkheden bij uw parkeerplaatsen breidt u uw aanbod uit en onze laadoplossingen maken het mogelijk, klein te beginnen en mee te groeien met een stijgende behoefte. MENNEKES biedt u een uitgebreid en op maat gemaakt laadconcept - van de advisering via de planning tot en met de inbedrijfstelling.


Met MENNEKES laadoplossingen profiteren zowel u als uw huurders

Huurders stellen tegenwoordig hoge eisen aan een woning, daartoe hoort ook een gebruiksvriendelijke laadmogelijkheid voor de eigen elektrische auto op de parkeerplaats of in de ondergrondse parkeergarage. Met MENNEKES laadoplossingen kunnen huurders gemakkelijk thuis tanken. Zo biedt u hen een echte meerwaarde, verzekert u zich van langlopende huurcontracten en bent u met uw vastgoed heel goed uitgerust voor alle eisen van de toekomst. 

 

 

Mijn huurders kunnen nu gemakkelijk thuis laden - dat geeft ook een meerwaarde voor mijn vastgoed. De stroomafrekening is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. 

Anja, 49 jaar, grote verhuurder

 

Wooncomplexen met eigen laadzuilen worden steeds aantrekkelijker voor bewoners. Zelfs oudere appartementsgebouwen of grote woningbouwprojecten kunnen vaak achteraf nog worden uitgerust met een netwerk laadinfrastructuur. Als veel huurders gelijktijdig laden, garandeert het MENNEKES energiemanagementsysteem volledige bedrijfszekerheid voor het gehele complex en verdeelt de ter beschikking staande stroom effectief. Zo worden kostbare piekbelastingen in de stroomvoorziening voorkomen.

Het laden en afrekenen is met de flexibele laadoplossingen van MENNEKES kinderlijk eenvoudig voor zowel huurder als verhuurder. Om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde personen kunnen laden, kan de toegang tot het laadstation intelligent en zonder sleutel worden beveiligd met een app of een RFID-laadkaart. Zo hebben vastgoedeigenaren en beheerders van woningen altijd zicht op, door wie, waar, wanneer en hoeveel geladen is en kunnen zij de verbruikte stroom fiscus proof afrekenen. Ook een afrekening via de servicekosten of een vast bedrag is mogelijk - kies zelf, wat het beste bij u en de behoeften van uw huurders past.


Hotels met MENNEKES laadstations – hier tankt u duurzaam bij 

Nu al en ook in de toekomst reizen we steeds milieubewuster, zowel zakelijk als in de vakantie. Met MENNEKES laadoplossingen voor uw hotel staat u voor innovatie, milieubewustzijn en maakt u het uw gasten nu al mogelijk, emissievrij te rijden - doorslaggevende pluspunten en een duidelijk concurrentievoordeel! 

 

Voor bestuurders van elektrische voertuigen zijn laadmogelijkheden een doorslaggevend criterium bij de keuze van hun hotel. Goed, dat we dat zo snel hebben onderkend!


Steve, 43 jaar, hotelier

Sterren, comfortabele kamers, een goede keuken en extra wellnessfaciliteiten; dat bieden veel hotels. Bij steeds meer reizigers - zakelijk, maar ook privé - is duurzaamheid het doorslaggevende aspect, wanneer het gaat om de keuze voor een onderkomen. Daar hoort ook bij, gasten een comfortabele laadmogelijkheid aan te bieden voor hun elektrische voertuig. Want wie onderweg is met een elektrische auto, zoekt naar mogelijkheden, deze snel en eenvoudig te laden. Bij voorkeur's nachts.

Profiteer van onze ervaring en op maakt gemaakte complete oplossingen op het gebied van de elektromobiliteit. Als hotelier, die sterk gericht is op duurzaamheid en kiest voor de investering in een eigen laadinfrastructuur van MENNEKES, onderscheidt u zich van de concurrentie en realiseert u relevante concurrentievoordelen. U handelt duurzaam, bent volledig in lijn met de trend en zorgt voor de beslissende plus aan service-kwaliteit.Producten


Wij maken de opbouw van een precies op u afgestemde laadinfrastructuur in de semi-publieke sector vanaf het begin gemakkelijk. U wenst bijvoorbeeld veilige, moderne laadstations op uw bedrijfs- of klantenparkeerplaats? Ons veelzijdige productportfolio heeft voor alle vereisten van de elektromobiliteit intelligente, flexibele laadoplossingen voor u beschikbaar. 

     

AMTRON® Professional+

Onze wallboxen AMTRON® Professional zijn perfect afgestemd op de vereisten in het (semi-)openbare bereik, zoals bijvoorbeeld op uw bedrijfsparkeerplaats of een klantenparkeerplaats.

 

naar de producten

AMEDIO Professional+

AMEDIO® Professional+

Met onze AMEDIO Professional+ laadzuilen krijgen vooral ondernemers of handelaren een geoptimaliseerde kosten-batenoplossing, die is uitgerust met de nieuwste techniek en is afgestemd op duurzaamheid en toekomstbestendigheid.

 

naar de producten


Energiemanagement


Elektrische voertuigen hebben een grote energiebehoefte. Om dit energieverbruik effectief te besturen, krijgt u met het MENNEKES energiemanagement een professioneel energiemanagementsysteem, dat voor het veilige gebruik van uw laadinfrastructuur zorgt. Als de stroomvoorziening in uw onderneming niet groot genoeg is om alle laadsystemen gelijktijdig met volle capaciteit te laden, kunt u desondanks altijd de bedrijfszekerheid garanderen en dure stroompieken vermijden, door de laadstroom overeenkomstig te regelen.

In onze video tonen we u, hoe energiemanagement precies werkt en welke voordelen het biedt. Neem gewoon een kijkje!

Accepteer de cookies om de video af te spelen.

Oplossingen uit één hand

 

Als u hebt gekozen voor één van onze laadoplossingen, staat uw vertrouwde installateur u met raad en daad terzijde. Hij is uw persoonlijke contactpersoon, als het gaat om de advisering, de aanschaf, de installatie en inbedrijfstelling van uw MENNEKES laadoplossing. 


 

 

Ik vind het leuk om samen met mijn klanten de ideale laadoplossing te vinden.

Christian, 43 jaar, eigenaar van een elektrotechnisch installatiebedrijf 

Wilt u meer weten?

Download hier onze brochure!

Brochure Charge up your Business!